Kayseri Haberleri
Can Radyo Dinle
Künye
İletişim
Yayın İlkelerimiz
Canlı para
Gündem
Kayseri
Ekonomi
Politika
Spor
Yerel Haberler
Son Depremler
Sağlık
Dünya
Kültür-Sanat
Eğitim
Bilim ve Teknoloji
Nöbetçi Eczaneler
Ara
Bugün
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar
Ana Sayfa
Arama Sonuçları
konu
konu Haberler - Canlı Gaste
"konu" Arama Sonuçları
Kuveyt Emiri Sabah, ABD Dışişleri Bakanı Rubio ile bölgesel istikrar ve işbirliği konularını görüştü
Bakan Göktaş, ALLY for Future: Genç Müslüman Kadınlar Liderlik Programının kapanışında konuştu
Japonya ile Kanada savunma ve güvenlik işbirliğinin artırılması konusunda anlaştı
Bakan Şimşek Londra'da Net Sıfır Emisyon Zirvesi'nde konuştu
ABD'de yeni konut satışları mayısta azaldı
Sorgun'da Tarım ve Kırsal Kalkınmanın Geleceği konulu panel düzenlendi
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları / 24 Haziran 2026
Trump, İran'ın Hürmüz'den geçen gemilerden ücret alınmadığı konusunda bilgilendirdiğini belirtti
YÖK Başkanı Özvar, Savunma Sanayii Başkanlığı Kuantum Programı'nın tanıtımında konuştu
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, divan kurulunda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (4)
ABD, Sudan’daki HDK’yi El Ubeyd’e saldırmamaları konusunda uyardı
Sıcaklık artışına bağlı orman yangını riskine karşı vatandaşlar tedbirli olmaları konusunda uyarılıyor
Bakan Bayraktar, Türkiye'nin enerji dönüşümünde 3 temel konuya odaklandığını bildirdi
Kazakistan’ın AB’de kritik ham maddeler ve enerji alanlarında güvenilir ortak olarak konumu güçlenecek
Bakan Göktaş, Lüksemburg Milli Günü programında konuştu
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Savunma kapasitemiz konusunda kimseyle müzakere yapmayız
Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (2)
İran Büyükelçisi Ali Bahreini, BM'de ABD ile devam eden müzakerelere ilişkin gazetecilere konuştu
AB, Afganistan'la geri dönüşler konusundaki teknik toplantının tarihini güvenlik nedeniyle paylaşmadı
Bakan Göktaş, Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı Çalıştayında konuştu
Hatimoğulları, DEM Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu
Slovenya Cumhurbaşkanı Pirc Musar, Filistin konusunda her zaman insanlığın yanında olacağını belirtti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Chatham House'da konuştu
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bekayi: Dondurulmuş varlıklarla ilgili bir sınırlama söz konusu değil (GÜNCELLEME)
ALLY for Future: Genç Müslüman Kadınlar Liderlik Programı'nda Gazze konusu ele alındı
Sultanbeyli Belediyesinin faizsiz konut projesine başvurular başladı
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Köklerden Geleceğe Türk Dünyası Şenliğinde konuştu
Salt Beyoğlu'ndaki Barajdan Sızanlar sergisinde sanatçı Yelta Köm konuşacak
Ticaret Bakanı Bolat OİBVentures Mobilite İnovasyon Fonunun tanıtımında konuştu:
Pakistan Başbakanı Şerif, İran'ın Orta Doğu'da barışı destekleme konusunda samimi olduğunu belirtti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, partisinin Çankaya İlçe Başkanlığı Kongresi'nde konuştu:
İran medyası: İsviçre'deki görüşmelerde İran'ın gündeminde nükleer konular yer almıyor
Katar Dışişleri Bakanı, İsviçre’de ABD ve İran arasındaki dörtlü görüşme öncesi konuştu:
Bakan Işıkhan, Ardahan'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu:
Vance: Umuyorum ki nükleer meselede ve Lübnan'daki ateşkes konusunda ilerleme kaydedebiliriz
Bakan Fidan, Kahire'de düzenlenen Libya dahil bölgesel konuların ele alındığı toplantıya katıldı
Milli Eğitim Bakanı Tekin AK Parti Genişletilmiş Denizli İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, Adıyaman'da konuştu:
Bakan Işıkhan, Kars'ta Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı Buluşmalarında konuştu:
Milli Eğitim Bakanı Tekin Denizli'de konuştu:
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Çanakkale İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:
Adalet Bakan Yardımcısı Ayyıldız, Gümüşhane'de konuştu:
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kayseri'de konuştu:
WP: ABD istihbaratı, Netanyahu'nun ABD-İran barış çabalarını baltalayabileceği konusunda uyarı yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Afyonkarahisar'da konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Antalya'da konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu: (3)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu: (2)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu: (1)
Bakan Göktaş, Ailede Türkiye Yüzyılı Zirvesindeki özel oturumda konuştu:
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları / 19 Haziran 2026
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez, Erzincan'da konuştu:
Diyarbakır'da 2 yılda 10 bin 143 öğrenci suyun kullanımı konusunda bilinçlendirildi
İran Meclis Başkanı: Belirlenen kırmızı çizgilerin ve İran halkının haklarını koruma konusunda karalıyız
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Rize'de konuştu:
ABD'de bazı bilim insanlarının ölümü ve kaybolması komplo teorilerine konu oldu
Filistin'in BM Daimi Temsilcisi Mansur: Gazze konusunda harekete geçmek için davet beklenmemeli
Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam'dan BMGK'ye Gazze konusunda acil harekete geçme çağrısı
Trump: ABD'nin İran'a 300 milyar dolarlık bir ödeme yapması söz konusu değil
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Erzincan'da halk eğitim merkezinin açılışında konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Aksaray'da konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Issık Göl Forumunda konuştu:
YÖK Başkanı Özvar, Erzincan'da uygulama ve araştırma merkezinin açılışında konuştu:
Bakan Tekin, Tunceli'de Sorpiyan Hasan Hüseyin Cem ve Kültür Evi'nde konuştu:
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Fransa'da HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı resepsiyonunda konuştu:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, YTB'nin 15. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni'nde konuştu:
Bakan Tekin, Tunceli'de AK Parti İl Başkanlığı'nda konuştu:
Bakan Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nın son etabının tamamlanma töreninde konuştu:
CHP'li Günaydın, hakkındaki tedbir kararının kaldırılmasına ilişkin konuştu:
İstanbul'da Göçmenlerin İşgücü Piyasasına Entegrasyonunun Desteklenmesi konulu uluslararası toplantı düzenlendi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Doğumunun 110. Yılında Cemil Meriç sempozyumunda konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Aksaray'da konuştu:
Bakan Tekin, Tunceli'de İl Eğitim Değerlendirme Toplantısının ardından konuştu:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İESP SOP Sosyal Etki Analizi Kapanış Konferansında konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayan, Burdur'da konuştu:
Bakan Işıkhan, İESP SOP Sosyal Etki Analizi Kapanış Konferansında konuştu:
Sındırgı'daki deprem konutlarının inşası tamamlanıyor
Güney Kore, Kuzey Kore'yi düşman olarak görme konusundaki tutumunu değiştirmedi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, KKTC'de düzenlenen sempozyumun açılışında konuştu:
Ege Üniversitesi'ndeki usulsüzlük soruşturmasında 150 araç ve 49 taşınmaza el konuldu
TÜİK, mayıs ayı konut ve iş yeri satış istatistiklerini açıkladı (2)
TÜİK, mayıs ayı konut ve iş yeri satış istatistiklerini açıkladı (1)
Malezya, enerji güvenliği konusunda Rusya ile işbirliği yapacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öğütken, Bilecik'te konuştu:
GÜNCELLEME - ABD Başkanı Trump, İran'la mutabakatı övdü, Lübnan konusunda İsrail'i eleştirdi:
Macron, Ukrayna konusunda G7 içinde ilk kez bu kadar uyumlu hareket ettiklerini söyledi:
YÖK Başkanı Özvar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde konuştu:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İnşaat Zirvesi Türkiye etkinliğinde konuştu:
Bakan Göktaş, İzmir'de Yükselen Kadınlar: Kendi İşim, Benim İzim programında konuştu:
Milli Eğitim Bakanı Tekin, AK Parti Bursa İl Başkanlığında konuştu:
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları / 17 Haziran 2026
Dervişoğlu, İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu:
Bakan Tekin, Türkiye'nin Peynir Kültürü projesine ilişkin programda konuştu:
YÖK Başkanı Özvar, Nevşehir'de Spor Dostu Kampüs Sertifika Töreninde konuştu:
Ticaret Bakanı Bolat İnşaat Zirvesi Türkiye etkinliğinde konuştu:
1
2
3
4
5
6