Kayseri Haberleri
Can Radyo Dinle
Künye
İletişim
Yayın İlkelerimiz
Canlı para
Gündem
Kayseri
Ekonomi
Politika
Spor
Yerel Haberler
Son Depremler
Sağlık
Dünya
Kültür-Sanat
Eğitim
Bilim ve Teknoloji
Nöbetçi Eczaneler
Ara
Bugün
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar
Ana Sayfa
Arama Sonuçları
konu
konu Haberler - Canlı Gaste
"konu" Arama Sonuçları
Bakanlar Ersoy ve Kacır, Nevşehir'de "Anadoludakiler Kapadokya Pazarı" açılış programında konuştu
Emine Erdoğan, "Anadoludakiler Kapadokya Pazarı" açılış programında konuştu:
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu: (2)
Dışişleri Bakanı Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile ortak basın toplantısında konuştu: (1)
Bakan Kacır, "Uluslararasılaşma Akıllı Uzmanlaşma Konferansı"nda konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Etik Eğiticisi Yetiştirilmesi İşbirliği Protokolü" töreninde konuştu: (1)
Kayseri'de "Temiz Ellerden Temiz Hastanelere" konulu sempozyum düzenlendi
Bakan Işıkhan, Kayseri'de "Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı Buluşmaları" programında konuştu:
Bakan Işıkhan, Kayseri'de "İş'te Güvenli Gelecek" programında konuştu:
MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Çankırı’da konuştu:
Eskişehir'de farklı kültürlerin oluşturduğu zenginlik konuşuldu
TÜGVA Genel Başkanı Beşinci, Niğde İl Temsilciliği 5. Olağan Kongresi'nde konuştu:
Milli Eğitim Bakanı Tekin, 17. Uluslararası MEB Robot Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu:
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Yeşil Sol Parti'nin kongresinde konuştu:
BBP Genel Başkanı Destici, basın toplantısında konuştu:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "TOBB Türkiye Ekonomi Şurası"nda konuştu:
BTK Başkanı Karagözoğlu, "AI Tomorrow Summit 2025" etkinliğinde konuştu:
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "TOBB Türkiye Ekonomi Şurası"nda konuştu:
Başkan Palancıoğlu, Altınoluk Mahallesi'ndeki 120 konutluk yatay mimari projesini inceledi
Konut talep endeksi nisanda aylık yüzde 22,2 arttı
TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu Başkanı Dönmez, Eskişehir'de "yapay zeka" konulu sempozyumda konuştu:
MHR GYO'nun sigorta destekli konut projesi QFlats'ın işbirliği töreni gerçekleşti
Trafikte tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla tehdit eden sürücünün ehliyetine el konuldu
SPK Başkanı Gönül, Finansal Okuryazarlık Günü programında konuştu:
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Finansal Okuryazarlık Günü programında konuştu:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "AI Tomorrow Summit 2025" programında konuştu:
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "AI Tomorrow Summit 2025" etkinliğinde konuştu:
Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 23 konut için açık ihale gerçekleştirecek
"Batı Azerbaycan'a Geri Dönüş" konulu uluslararası konferans Ankara'da düzenlendi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün, NATO konferansında konuştu:
Niğde’de vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılık konusunda bilgilendirildi
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gürak, NATO Çoklu Ortam Harekatı Konferansı'nda konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Eğitim ve Değerlendirme Kampı'nda konuştu:
Sosyal medyada konut alımı ve kiralama işlemlerinde "kapora dolandırıcılığı" uyarısı
Sivas'ta KKKA hastalığı tanısı konulan 6 kişinin tedavisi sürüyor
Ankara'da "Türkiye Yüzyılı'nda Anne ve Baba Olmak" konulu konferans düzenlendi
Emlak Konut güvencesiyle geliştirilen Senfoni Etiler projesi tanıtıldı
Bakan Işıkhan, Türk Metal Sendikası 2. Genç İşçiler Kurultayı'nda konuştu:
CHP Genel Başkanı Özel, "Ankara Yarı Maratonu ve Halk Koşusu" için düzenlenen programda konuştu:
CHP Genel Başkanı Özel, Çankaya Gençlik Merkezi açılışında konuştu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, eğitim ve istişare kampının açılışında konuştu:
Türkiye'de yabancıların konut alırken tercih ettiği şehirler değişti
AK Parti'li Zorlu, 2. Uluslararası Katılımlı Türk Dünyası Stratejik Araştırmalar Kongresi'nde konuştu:
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kayseri'de konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni'nde konuştu: (2)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni'nde konuştu: (3)
Bakan Işıkhan, "Engelsiz İŞKUR Platformu Tanıtım Toplantısı"nda konuştu:
Bakan Bolat, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni'nde konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni'nde konuştu: (1)
"Düzce Uluslararası Konuralp Film Festivali" başladı
Bakan Yumaklı, Kayseri'de tohum dağıtım töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu'nda konuştu: (2)
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Adana'da konuştu:
Bakan Fidan, NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından basın toplantısında konuştu: (3)
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu'nda konuştu: (1)
Jandarma, yolcu kılığında bindiği otobüste telefonla konuşan şoföre ceza kestirdi
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Balıkesir'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nın ardından konuştu:
Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün, Çorum'da konuştu:
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları
AB, konut krizine karşı plan hazırlıyor
Bakan Fidan, NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından konuştu: (1)
AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu, Yozgat'ta sempozyumda konuştu:
İSTANBUL BARIŞ MÜZAKERELERİ - Dışişleri kaynakları: Saatlendirilmiş görüşme olmadığından erteleme söz konusu değil
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bilge Lider Aliya İzzetbegoviç 100 Yaşında" programında konuştu:
NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından konuştu:
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Balıkesir'de konuştu:
Emlak Konut'tan yılın ilk çeyreğinde 3 milyar 253 milyon lira net kar
Kuzey Avrupa ülkelerinin dışişleri bakanları, NATO Gayriresmi Dışişleri Toplantısı öncesinde konuştu
Hacılar'da konut ve ticari parsel satış ihalesi gerçekleştirildi
Hollanda, İtalya ve İngiltere Dışişleri Bakanları, Antalya'daki NATO toplantısı öncesinde konuştu
Avrupalı Dışişleri Bakanları, Antalya'daki NATO Gayriresmi Dışişleri Toplantı öncesi konuştu
Bakan Fidan, NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda selamlama konuşması yaptı:
CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Silivri mitinginde konuştu:
Üst düzey İsrailli yetkili, ABD'nin Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunda kararlı olduğunu aktardı
Bakan Fidan, Antalya'da NATO Dışişleri Bakanları onuruna verilen akşam yemeğinde konuştu:
Tokat'ta eski Oduncular Sitesi'nin bulunduğu alana 200 konut yapılacak
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Muş'ta konuştu:
CHP Genel Başkanı Özel, Kırmızı Bayrak Projesi Tanıtım Toplantısı'nda konuştu:
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, "Spor Dostu Kampüs" sertifika töreninde konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. Tarım Orman Şurası Sonuç Bildirgesi Programı'nda konuştu: (2)
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. Tarım Orman Şurası Sonuç Bildirgesi Programı'nda konuştu: (1)
TCMB Başkan Yardımcısı Akçay, Londra'da konuştu:
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları
Bakan Kacır, "Ankara SANTEK Zirvesi"nde konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (4)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (3)
DSP Genel Başkanı Aksakal, PKK'nın silah bırakma ve fesih konusunda samimiyetini ispatlaması gerektiğini söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (1)
Bakan Uraloğlu, Türkiye-İtalya Arasında 10 bininci Ro-Ro Seferi Töreni'nde konuştu:
İran, 16 Mayıs'ta İstanbul'da İngiltere, Fransa ve Almanya ile nükleer konuda görüşme yapacak
Kentsel dönüşüm projesi Sur Yapı Antalya'da 7 bin 500 konut hak sahiplerine teslim edildi
Yemen'den, Donald Trump Riyad'da konuştuğu sırada İsrail'e balistik füze saldırısı düzenlendi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Türkiye'de Rusya ile yapılacak görüşmeye ilişkin konuştu:
Sivas'ta KKKA tanısı konulan 8 kişiden 1'i hayatını kaybetti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ordu'da Mustafa Yılmaz Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun açılışında konuştu:
1
76
77
78
79
80
81
82
83
84
96
Ana Sayfa