12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Beypazarı'nda kutlandı

TAKİP ET

Başkentin Beypazarı ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlandı. Nurettin...

Başkentin Beypazarı ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlandı.

Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Mustafa Cankara Kongre ve Kültür merkezinde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programına Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede, Cumhuriyet Savcısı Fatma Sinem Eraslan, İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirci, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Muharrem Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu ile idareciler, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Hakkı Özdemir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Ardından Mehmet Akif'in "Çanakkale Şehitlerine" şiiri okundu. Okulun öğrencileri tarafından çekimleri yapılan Tacettin Dergâhı video gösterisi sunuldu.

Öğrenciler tarafından İstiklal Marşı Oratoryosu seslendirilmesinden sonra öğrencilerin, çeşitli türkü ve marşlarla birlikte anma programı son buldu.

Kaymakam Oktay Erdoğan ve diğer yetkililer programı hazırlayan okul idaresi başta olmak üzere öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.


BEYPAZARI