2020 MSÜ soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

TAKİP ET

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020 MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı.

2020 MSÜ sınavının sonuçları, 7 Temmuz'da açıklanacak.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı bu gün yapıldı ve adaylar soru ve cevapları merakla beklerken ÖSYM,Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarını Yayımladı.

ÖSYM: 14 Haziran 2020 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının  (2020-MSÜ) temel soru kitapçığı ile cevap  anahtarına 

ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecekler.

Tedbirler eşliğinde yapılan sınavda adaylara, 120 soru için 135 dakika süre verildi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında binalar sınav öncesi detaylı olarak temizlendi ve dezenfekte edildi.

Sınav binalarının bahçelerine, adaylar ve görevliler dışında hiç kimse alınmadı. Sınav binasına girişte, bina içerisinde ve çıkışta adayların sosyal mesafeyi korumaları için görevliler tarafından yönlendirmeler yapıldı.

Bina girişinde adaylara el dezenfektanı uygulandı, maske ve el dezenfektanı dağıtıldı. İsteyen adaylar, kendi maske ve dezenfektanlarıyla sınava girdi.

Giriş belgeleri ve kimlik kontrollerinin temas olmadan yapılması sağlandı.

Sınav evrakı dağıtan görevliler, lateks eldiven kullandı. Sınav salonlarına geçip sıralarına oturan adaylardan isteyenler, maskelerini çıkarabildi.  

2020Msü 2020 MSÜ 2020 MSÜ soru kitapçığı 2020 MSÜcevap anahtarı eğitim sınav