2022 YKS soruları ve cevap anahtarları yayımlandı

TAKİP ET

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022 YKS) oturumları temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM tarafından erişime açıldı. 2022 YKS'nin ilk oturumu olan ve dün yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sorularına, bugün sabah düzenlenen ve ikinci oturum olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) soruları ve cevap anahtarı, bugün öğleden sonraki üçüncü ve son oturum olan Yabancı Dil Testi (YDT) sorularının ve cevap anahtarlarının erişim adresleri haberimizde.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) oturumları temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM tarafından erişime açıldı.

 

ÖSYM'nin Twitter adresinden yapılan duyuruya göre, YKS'nin ilk oturumu olan ve dün yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sorularına ve cevap anahtarı, 

 TYT SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

Bugün sabah düzenlenen ve ikinci oturum olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) soruları ve cevap anahtarı

AYT SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI 
 

YKS'nin ilk oturumu olan ve dün yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sorularına ve cevap anahtarı, bugün sabah düzenlenen ve ikinci oturum olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) soruları ve cevap anahtarı ve öğleden sonraki üçüncü ve son oturum olan Yabancı Dil Testi (YDT) sorularının ve cevap anahtarlarının erişim adresleri:

TYT SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI 

AYT SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI 

YDT İNGİLİZCE SORU KİTAPÇIĞI VE ANAHTARI

YDT ALMANCA SORU KİTAPÇIĞI VE ANAHTARI

YDT ARAPÇA SORU KİTAPÇIĞI VE ANAHTARI

YDT FRANSIZCA SORU KİTAPÇIĞI VE ANAHTARI

YDT RUSÇA SORU KİTAPÇIĞI VE ANAHTARI

 

2022 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 

ÖSYM takvimine göre YKS sonuçları 20 Temmuz'da açıklanacak.

2022 YKS soruları ve cevap anahtarları 2022 tyt cevap anahtarı 2022 AYT soru ve cevap anahtarı eğitim yks 2022 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? gündem haberler TYT SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI AYT SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI