3. Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi 12-13 Aralık'ta gerçekleştirilecek

TAKİP ET

Türkiye'nin askeri lojistik alanına odaklanan tek etkinliği, 3. Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi (DLSS), 12-13...

Türkiye'nin askeri lojistik alanına odaklanan tek etkinliği, 3. Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi (DLSS), 12-13 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.

Türk savunma sanayisinin lojistik alanındaki en yeni projeleri, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek zirvede tanıtılacak. Hilton Garden Inn Gimat'ta 12-13 Aralık'ta düzenlenecek DLSS'e; savunma sanayisinin önemli oyuncuları, askeri lojistik alanından yerli ve yabancı uzman, askeri personel, akademisyen, karar verici ve sanayiciler katılacak.

DLSS'de birçok ikili ticari görüşmenin gerçekleşmesi ve sektörün ihracatını destekleyecek işbirliği anlaşmalarının imzalanması bekleniyor.

DLSS'de sektörün geleceği, düzenlenecek oturumlarla masaya yatırılacak. Zirvenin oturum konuları arasında askeri lojistiğin geleceği, askeri tüm alanlarda lojistik uygulamaları, dijitalleşen lojistik destek yönetimi ve özel mühendislik çalışmaları yer alıyor. DLSS'de oturumların yanı sıra yerli ve yabancı uzmanlar özel sunumlar da gerçekleştirecek.

Zirveye katılacak firmalar arasında Cargo Partner, KINAY, ODS Lojistik, ASELSAN, Roketsan, Turkish Cargo, FNSS, HAVELSAN, DASAL Havacılık ve MilSOFT bulunuyor.

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi Savunma Sanayisi