4 farklı ilçede 22 faili meçhul hırsızlık olayının zanlıları tutuklandı

TAKİP ET

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla, 4 farklı ilçede gerçekleşen 22 faili meçhul hırsızlık olayının zanlıları yakalandı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla, Kocasinan, Talas, Tomarza ve Pınarbaşı'da gerçekleşen 22 faili meçhul hırsızlık olayının zanlıları tutuklandı.
 



Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada;

"İlimiz Kocasinan, Talas, Tomarza ve Pınarbaşı ilçelerinde, çeşitli tarihlerde faili meçhul (22) evden, iş yerinden, inşaattan, kamu kurum ve kuruluşlarından, bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık olayının olduğu öğrenilmesi üzerine, Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından hırsızların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu, hırsızlık olayını 38 XX XXX plakalı araç ile (C.Y.) ve (S.D.) isimli şüphelilerin gerçekleştirdikleri tespit edilerek 16 Eylül 2021 günü Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından yakalanmıştır.



Yakalanan şüpheliler (C.Y.) ve (S.D.) isimli şahıslar, 17.09.2021 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde, (22) faili meçhul “Evden, iş yerinden, inşaattan, kamu kurum ve kuruluşlarından, bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık” olayı aydınlatılmıştır," denildi.

kayseri valiliği kayseri hırsızlık hırsızlık kayseri Kayseri Hırsızlık Kayseri kayseri jandarma Hırsızlık