AA, MÜSİAD EXPO'da yerini aldı

TAKİP ET

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı: - "Anadolu Ajansı ülkemizin milli gururu. Dünyanın her tarafında faaliyet gösteren AA, çok büyük bir kamu hizmetini ifa ediyor"

İSTANBUL Anadolu Ajansı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) EXPO 2022 Ticaret Fuarı'nda yerini aldı.

AA'nın global iletişim ortağı olduğu ve bugün başlayan "MÜSİAD EXPO 2022 Ticaret Fuarı", Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde devam ediyor.

Fuar alanında AA tarafından kurulan stantta, ajansın yayınları sergilenirken, ziyaretçilere AA'nın faaliyetleri hakkında bilgi veriliyor ve kendileriyle tanıtım broşürleri paylaşılıyor.

Stantta, AA'nın hayata geçirdiği "yeşil hat", "teyit hattı" ve "ayrımcılık hattı" uygulamaları katılımcılara anlatılırken, 10. yılına giren AA Finans Haberleri Terminali de standa kurulan ekrana yansıtılıyor.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 6. salonda yer alan AA standı, yerli ve yabancı katılımcılar tarafından ilgi görüyor.

Öte yandan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, AA standını ziyaret etti. Asmalı'yı stantta Anadolu Ajansı İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru karşıladı.

Peru, MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı'ya Anadolu Ajansı'nın 100. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında çıkarılan "100 Yıllık Türkiye" kitabını hediye etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı, burada yaptığı açıklamada, AA'nın MÜSİAD EXPO'ya global iletişim ortağı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin milli gururu olduğu söyledi.

Asmalı, AA'nın dünyanın her tarafında faaliyet gösterdiğini, son derece duyarlı bir şekilde faydalı haberler yaptığını belirterek, AA'nın çok büyük bir kamu hizmetini ifa ettiğini vurguladı.

aa MÜSİAD EXPO