ABB'den Kahramanmaraş'a yardım merkezi

TAKİP ET

Ankara Büyük Belediye Başkanı Mansur Yavaş: - "Kahramanmaraş Yavuz Selim Mahallesi'nde belediyemize tahsis edilen alana yerleşmeye başladık. 342 personelimiz, 129 araç ve iş makinemiz, bir mobil fırınımız AFAD'la koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), depremzede vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta yardım merkezi kurulması çalışmalarına başladı.

ABB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bölgeye yardım merkezi kurulacak.

Depremzede vatandaşların barınma, gıda ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulacak merkezin Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Belediyeye tahsis edilen alanda incelemede bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Kahramanmaraş Yavuz Selim Mahallesi'nde belediyemize tahsis edilen alana yerleşmeye başladık. 342 personelimiz, 129 araç ve iş makinemiz, bir mobil fırınımız AFAD'la koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor." bilgisini verdi.

"Asrın felaketi" 10 ili etkileyen deprem ABB Başkanı Mansur Yavaş