ABB'nin Mamak'taki Aile Yaşam Merkezinin yapımında sona gelindi

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) Mamak'ta projelendirdiği Aile Yaşam Merkezi inşaatının yüzde 95'inin...

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) Mamak'ta projelendirdiği Aile Yaşam Merkezi inşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.

ABB'den yapılan açıklamada, Mutlu Mahallesi'nde 25 bin 658 metrekare alanda inşa edilen bodrum ve zeminle birlikte toplam 9 katlı olan projede oturum alanı, yeşil ve açık sosyal alan ile 64 araçlık otoparkın yer aldığı belirtildi.

İnşaatın tamamlanmasıyla Mamaklıların ikinci Aile Yaşam Merkezine kavuşacağı belirtilen açıklamada, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin inşasına 25 Haziran 2021'de başlanan merkezin kısa sürede hizmete açılmasına ilişkin çalışmalarının aralıksız devam ettiği kaydedildi.

Yaşlılar, kadınlar ve engelliler lokalleri, BELMEK, gençlik merkezi, çocuk kulübü, yarı olimpik iki havuz, sauna ve hamam, kapalı spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları ve kütüphane gibi pek çok faaliyet alanına sahip olacak merkezin 7'den 70'e herkese açık olacağı belirtilen açıklamada, kent genelinde yer alan Aile Yaşam Merkezlerinin Başkentlilerin sosyal faaliyetlerde bulunabilmesi, spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesi ve mesleki kurslara katılarak el becerilerini geliştirmesi için ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Aile ve Yaşam Merkezi Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmalar Mamak