AK Parti, 7 Haziran'da yapılacak belde belediye başkanlığı seçimleri için adaylarını belirledi

TAKİP ET

Ankara — AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, 7 Haziran'da yapılacak belde belediye başkanlığı seçimleri için AK Parti belediye başkan adaylarının belirlendiğini bildirdi.

Ankara Haberleri — AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, 7 Haziran'da yapılacak belde belediye başkanlığı seçimleri için AK Parti belediye başkan adaylarının belirlendiğini bildirdi.

Demir, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 7 Haziran 2026 tarihinde yapılacak belde belediye başkanlığı seçimleri için AK Parti belediye başkan adaylarımız belirlenmiştir. Hayırlı olsun. ifadelerini kullandı.

Demir'in paylaşımına göre, AK Parti'nin adayları şöyle:

Tokat/Almus ilçesi/Bağtaşı beldesi: Mustafa Karadağ

Tokat/Reşadiye ilçesi/Yolüstü beldesi: Mustafa Altın

Tokat/Reşadiye ilçesi/Çevrecik beldesi: Turgay Çetin

Nevşehir/Ürgüp ilçesi/Mustafapaşa beldesi: Mustafa Özer

Gümüşhane/Merkez/Tekke beldesi: Kemalettin Demirkıran

ak parti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir belde belediye başkanlığı seçimleri