AK Parti Ankara İl Başkanlığının açtığı çadır kentteki kreşte çocuklara moral veriyorlar

TAKİP ET

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca kurulan çadır kentte açılan kreşte, depremzede çocuklar oyun oynayarak eğlenceli...

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca kurulan çadır kentte açılan kreşte, depremzede çocuklar oyun oynayarak eğlenceli vakit geçiriyor.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman'da kurulan "Ankara çadır kenti"nde gerçekleştirilen etkinliklerle büyük travma atlatan depremzede çocukların yüzü gülüyor.

Çadır kentteki kreş alanında çocuklarla özel ilgilenen pedagog ve oyun ablaları, çocuklarla oyun oynuyor, dans ediyor, karaoke ile şarkılar söylüyor, resim ve boyama yapıyor.

Çocuklar akşam saatlerinde de uzman eğitimcilerin gözetiminde çizgi film izleyerek eğlenceli vakit geçiriyor. Deprem dolayısıyla doğum günü aksayan çocuklar için de pasta kesilerek doğum günü kutlamaları yapılıyor.

- "Her anlarında yanında oluyoruz"

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Biz çocuklarımızı yaşamın merkezine koyduk. Çocuklar bizim geleceğimiz. Yerleşkemizde hem çocuklarla hem de depremzede kardeşlerimizle özel olarak ilgileniyor, her anlarında yanında oluyoruz. Güzel günlerde, daha güçlü şekilde bu günleri birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı.

 AK Parti Ankara İl Başkanlığı adıyaman çadır kent depremzede çocuklar kreş oyun