AK Parti Eskişehir Milletvekili Dönmez, MÜSİAD Eskişehir Şubesini ziyaret etti

TAKİP ET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesinden yapılan açıklamada, Milletvekili Fatih Dönmez ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan'ın MÜSİAD Eskişehir Şubesine nezaket ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada ziyaretteki konuşmasına yer verilen Milletvekili Dönmez, Türkiye'nin güzide sivil toplum kuruluşlarından olan MÜSİAD'ın Eskişehir Şubesini ziyaretinde gündeme dair istişarelerde bulunduklarını bildirdi.

Eskişehir'e ve Türkiye'ye hizmet etme noktasında tüm sivil toplum kuruluşları ile istişare içinde olmaya devam edeceklerini aktaran Dönmez, "Eskişehir'imizin daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir'e, yönetimine ve üyelere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ise ziyaretten duydukları memnuniyeti bildirerek, şunları kaydetti:

"AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Süleyman Reyhan'ı önce şubemizde ağırladık, ardından üyelerimizle istişare ve hasbihal toplantısında buluşturduk. MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz iş adamları olarak yönetim kurulumuz ve üyelerimizle üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız."

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez Müsiad ziyaret