AK Parti İstanbul Kadın Kolları'nın "Çocuk Gözünden Ramazan" resim yarışması başladı

TAKİP ET

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "4. Geleneksel Çocuk Gözünden Ramazan" temalı...

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "4. Geleneksel Çocuk Gözünden Ramazan" temalı resim yarışmasına başvurular başladı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, çocukların kendi gözlemlerinden ramazan ayını resmetmeleri amaçlı yarışmaya 81 ildeki 4 ile 13 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere 3 ayrı kategoriye ayrılacak resimler, ressamından yazara, oyun terapistinden resim öğretmenine kadar her biri alanında uzman jüri üyelerince değerlendirilecek.

Her katılımcının en fazla bir resimle katılabileceği yarışmada, eserlerin daha önce herhangi bir yarışmada yer almamış ve herhangi bir yerde yayınlanmamış olması şartı aranacak.

Ebeveynler, yarışma için gönderilecek resmin fotoğrafını çekerek "#ÇocukGözündenRamazan" etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşacak.

Daha sonra "www.cocukgozunden.com" sitesi üzerinden kayıt işlemleri tamamlanacak yarışmaya başvurular 21 Nisan'da sona erecek.

Yarışmada anaokulu, ilkokul ve ortaokul kategorilerinin her birinde dereceye giren 2 kişiye üçer bin lira başarı, 9 kişiye de beşer yüz lira teşvik ödülü verilecek.

Dereceye giren adaylar, AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanlığı resmi hesaplarından ve "www.cocukgozunden.com" internet sitesinden 2 Mayıs'ta paylaşılacak.

4. Geleneksel Çocuk Gözünden Ramazan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı