AK Parti'li Keşir'den yeni yıl mesajı:

TAKİP ET

"2023'ün Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışır, Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi hayata geçireceğimiz bir yıl olması için çalışacağız"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, 2023'ün Cumhuriyet'in yüzüncü yılına yakışır, Türkiye Yüzyılı hedeflerinin hayata geçirileceği bir yıl olması için çalışacaklarını bildirdi.

Keşir, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını yaşadıklarını belirten Keşir, "Dün olduğu gibi bugün de millet olarak geleceğe güven ve ümitle bakıyoruz. 2023'ün Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışır, Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi hayata geçireceğimiz bir yıl olması için çalışacağız. 85 milyon vatandaşımızı içine alan büyük Türkiye hayalimiz için ülkemizin kalkınmasına, demokrasimizin daha da güçlenmesine emek harcayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin ata mirası birikimi, köklü geçmişi, genç ve dinamik nüfusu ile dünyanın lider ülkelerinden biri olduğuna işaret eden Keşir, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bölgesinde oyun kurucu olan Türkiye’yi muasır medeniyet hedefine ulaştırmak ve beşeri sermayemizi güçlendirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Keşir, kadınların emeğinin Türkiye'nin ekonomisi başta olmak üzere, tüm alanlarda kalkınmanın lokomotifi olacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Beş buçuk milyon aktif üyesi ile dünyanın en büyük kadın hareketine sahip olan AK Parti, yurdun dört bir yanında dava aşkı ile ter döken, ayak izi bırakan bir partidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıldır elde ettiğimiz kazanımlarda, kuşkusuz tüm dava arkadaşlarımızın emeği büyüktür. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren yasakları, engelleri kaldırarak bugünlere geldik. Birlikte yol yürüdüğümüz milletimizin desteği ile kadınları ve fert fert tüm bireyleri hayatın her alanında güçlendirecek, toplumun temel taşı aileyi destekleyecek politikaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz."

Keşir, mesajında 2023'e ilişkin, "Türkiye’nin adını yazdıracağı, bu yüzyılın başlangıcında 2023'ün yeni başarılara imza atacağımız, dünya üzerinde silinmez izler bırakacağımız bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. 2022 yılında ahirete irtihal eden şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. 2023’ün, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir yeni yıl