AK Partili Bostancı, Polatlı'da partililerle bir araya geldi

TAKİP ET

ANKARA AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, partisinin Polatlı İlçe Danışma Meclisi...

ANKARA AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, partisinin Polatlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

AK Parti Polatlı ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşma yapan Bostancı, yüzüncü yılına hazırlanan Türkiye'nin son 20 yılda 3 kat büyüdüğünü, bunun AK Parti'nin organizasyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mihmandarlığıyla gerçekleştiğini söyledi.

Yaşanan ekonomik sıkıntıların alınan tedbirler sayesinde ocak - şubat aylarında dengeleneceğini, enflasyonun aşağıya inmesinin beklendiğini ve sabit gelirli insanların alınan tedbirlerle ezdirilmediğini anlatan Bostancı, muhalefetin milli meselelere sahip çıkmadığını savundu.

Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon kaynaklarının önemini aktaran Bostancı, "Türkiye'nin Doğu Akdeniz hidrokarbon yatakları üzerinde bir iddiası var. Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin çıkarlarına ilişkin o kadar problem oluyor. Türkiye'de AK Parti, Cumhur İttifakı sesini çıkartıyor ve oraya yönelik uluslararası girişimlere yönelik itirazlarını dile getiriyor. Muhalefetten bu konuda herhangi bir söz duymuyoruz. Muhalefetten buna ilişkin bir politik pozisyon, bir kuvvetli itiraz, iktidar- muhalefet polemiğine girmeden Türkiye'nin çıkarlarına sahip çıkma iradesi görmüyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhalefet partilerinin Türkiye'nin AB adaylığı konusunda da milli bir duruş sergileyemediğini öne süren Bostancı, "Dışarıdan bakıldığında görülen manzara, ortaya çıkan izlenim şudur; Adeta muhalefet bu tür konularda sesini çıkartmayarak büyük güçlere cemilede bulunuyor. Türkiye'nin çıkarlarını telaffuz etmeyerek Sanki dışarının desteğiyle içeride iktidar olmak gibi yaklaşım sergiliyor. İzlenimden bahsediyorum. Bunu Türkiye siyaseti hak etmiyor." diye konuştu.


ak parti AYSEL DEMİR ilçe danışma toplantısı Polatlı Prof. Dr. Naci Bostancı Türkiye yüzyılı