AK Partili Subaşı'ndan Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'ya destek

TAKİP ET

TBMM AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın İstanbul Büyükşehir...

TBMM AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesinin programında protesto edilmesine tepki gösterdi.

Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) iftirada bulunduğunu söyledi. TTB Başkanı Fincancı'yı kınayan Subaşı,"Bu kurum acilen kapatılmalı.Yöneticileri ise derhal hak ettiği cezaya çarptırılmalıdır" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesinin programında protesto edilmesine tepki gösteren Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

"Tuzla Belediye Başkanımıza yapılan saldırıyı kınıyorum. AK Parti’de kurucu ilçe başkanlığı ile başladığı siyasette, üç dönemdir başarılı bir şekilde Tuzla belediye başkanlığını sürdüren Şadi Yazıcı asla yalnız değildir. Yapılan alçakça saldırı göstermiştir ki işte CHP budur, işte milletsiz ittifak budur. Bir belediye başkanına linç girişiminde bulunmak, CHP'nin sabıkalı geçmişinde olmayan bir eksiklikti, o da tamamlanmış oldu."

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, ilde 600 yataklı, 800 yatak kapasiteli devlet hastanesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Durmuşoğlu, hastanenin en kısa zamanda hizmete gireceğini kaydetti.

Demir yolu ve hızlı tren projelerinin devam ettiğini kaydeden Durmuşoğlu, projenin tamamlanmasıyla Adana-Osmaniye arasındaki sürenin 35, Mersin-Osmaniye arasının ise 60 dakikaya ineceğini kaydetti.



AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu