Almanya Başbakanı Merz'den gençlere ABD'de eğitim görmeyi veya çalışmayı iki kez düşünmeleri tavsiyesi

TAKİP ET

Berlin — Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkesinin uzun vadede daha iyi fırsatlar sunduğunu savunarak, gençlere ABD'de eğitim görmeyi veya çalışmayı iki kez düşünmelerini tavsiye etti.

Berlin Haberleri — Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkesinin uzun vadede daha iyi fırsatlar sunduğunu savunarak, gençlere ABD'de eğitim görmeyi veya çalışmayı iki kez düşünmelerini tavsiye etti.

Merz, Würzburg kentindeki 104. Katolik Gününde yaptığı konuşmada, Bugün, çocuklarıma eğitim almak ve çalışmak için ABD'ye gitmelerini tavsiye etmiyorum. dedi.

ABD'de farklı bir sosyal iklim geliştiğini belirten Merz, Bugün, ABD'de en iyi eğitimli insanlar bile iş bulmakta büyük zorluklar yaşıyor. değerlendirmesinde bulundu.

Merz, gençlere ABD'de eğitim görmeyi veya çalışmayı iki kez düşünmelerini tavsiye etti.

Şansölye, Almanya'nın sosyal piyasa ekonomisinin güçlü bir gelecek vadetmeye devam ettiğini vurgulayarak, Özellikle gençler için Almanya kadar muazzam fırsatlar sunan çok az ülke olduğuna dair kesin bir inancım var. ifadesini kullandı.

104. Katolik Günü Almanya Almanya Başbakanı Friedrich Merz