Altay-Altınordu maçının ardından

TAKİP ET

Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Eksik kalmak kötü oldu" - Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer: "Ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldık"

Spor Toto 1. Lig'de Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Altay'ın teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, müsabakayı 10 kişi tamamlamalarının kendileri adına kötü olduğunu bildirdi.

Mutlu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, yenilgi nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısının 9, ikinci devresinin de 11 dakika uzatıldığını hatırlatan Mutlu, şöyle konuştu:

"Bilmiyorum o kadar var mıydı, tabii hakemler tutuyordur. Aslında ikinci yarıya iyi de başladık ama çok erken gol yedik. Daha 20. saniye golü yedik. Eksik kalmak kötü oldu. İkinci yarıyı 10 kişi oynadık. 10 kişiyken golü bulup maça ortak olduk ama bu yoğun programda tabii futbolcular da yoruluyor ve dayanması da zor oluyor. Futbolcu kardeşlerimiz sonuna kadar dayandı ama işte 2 dakika daha dayanamadık. Kaybettik, üzgünüz tabii artık hedefimiz inşallah Gençlerbirliği maçından iyi bir skor almak."


- Hasan Özer: "Ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldık"


Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer, inanılmaz zevkli ve zor bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Müsabakaya iyi başladıklarını, rakiplerinin de iyi savunma yaptığını aktaran Özer, "Ama ikinci devreye golle başlamak güzeldi. Rakip de 10 kişi kaldı. Paixao'yu kutlamak lazım, gerçekten bizi en çok zorlayan oyuncu oydu. Yaşı da olmasına rağmen inanılmaz top tutma özelliği olan çok zeki bir oyuncu." değerlendirmesinde bulundu.

Özer, son dakikada da olsa galip geldiklerini belirterek, "Bu zor maçtan 3 puanla ayrılmak bizim için çok önemliydi, güzel bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldık. Altay da çok iyi mücadele etti, onları da kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Altay Altınordu Dilaver Mutlu FUTBOL Hasan Özer