Alternatif Bank'tan "Bitmeyen Hoş Geldin Faizi"

TAKİP ET

Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede: - "2022 sonu itibarıyla yeni kazandığımız müşterilerimizin yüzde 70'i dijital kanallarımızla banka müşterisi olurken, geride bıraktığımız mart için bu oran yüzde 77'ye ulaştı"

Alternatif Bank VOV Hesap müşterileri, 11 farklı ürünün sunduğu avantajla "Bitmeyen Hoş Geldin Faizi"nden faydalanıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Alternatif Bank'ta birikimlerini avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirmek isteyen müşteriler VOV Hesap'la kazanmaya devam ediyor. Dijital bankacılık alanında yaptığı yatırımlar ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle aktif dijital müşteri sayısını son bir yılda yaklaşık yüzde 50 artıran Alternatif Bank, yenilikçi VOV Hesap ürünüyle de müşterilerine sunduğu avantajları katlıyor. VOV Hesap müşterileri, harcarken nakit iadesinin yanında biriktirirken de cazip gecelik faiz oranlarından yararlanıyor.

VOV Hesaplılar şimdi de, 11 farklı ürünün sunduğu avantajla “Bitmeyen Hoş Geldin Faizi”nden faydalanıyor. Alternatif Bank VOV Hesap müşterileri, otomatik ödeme talimatı, kredili mevduat hesabı (ekstra hesap), ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi, BES, hayat sigortası, elementer sigorta, yatırım fonu, kredi kartı veya debit kart gibi ürünlerden kendilerine uygun olan herhangi 5 tanesini tercih ettiklerinde, "Hoş Geldin" dönemi sonrasında da avantajlı faiz oranından yararlanmaya ve sürekli kazanmaya devam ediyor.

​​​​​​​Müşteriler ayrıca, Alternatif Mobil ile VOV Ek Faiz Dünyası menüsünden kullandıkları ürünleri, mevcut kazanımlarını ve ek ürün kullanımına bağlı olarak ilave faiz getirisi detaylarını görebiliyor ve takip edebiliyor. Ürün tablosu ile tüm bu detaylar görülürken, VOV ürünü olmayan müşteriler ise bu menüye geldiklerinde "hesap aç" butonu ile kolayca hesap oluşturabiliyor.

- "2022'de önceki yıla göre dijital aktif müşteri sayımızı yüzde 50 artırdık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, "Bireysel bankacılık dijital bankacılıktır bakış açımızla kurduğumuz 'Dijital Deneyim' ekibimizin liderliğinde dijital fonksiyonlarımızı çoğaltarak zahmetsiz ve müşteri odaklı deneyim anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. VOV ürünümüzün çapraz ürünlerle ek faiz kazandırması ise bu yaklaşımımıza güzel bir örnek oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

VOV hesabın, müşteri davranışlarının detaylı analizi sonucunda çözümler sunmasıyla öne çıktığını aktaran Dede, gelinen noktada, sadece bir mevduat ürünü olmanın ötesine geçerek müşterilerle kazan-kazan ilişkisine evirilen VOV Hesap'ın, kullanıcıların birçok ihtiyacına aynı anda yanıt verebildiğini bildirdi.

Dede, Alternatif Bank olarak dijital dönüşüm süreci kapsamında, teknolojik ve altyapısal geliştirmeleri her geçen gün güçlendirmeyi ana hedef haline getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yaklaşımla dijital kanallarımızda sunduğumuz ürün ve hizmet ağımızı genişletmeye ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üreterek hayatlarına ve birikimlerine değer katmaya devam ediyoruz. 2022'de önceki yıla göre dijital aktif müşteri sayımızı yüzde 50 artırdık. 2022 sonu itibarıyla yeni kazandığımız müşterilerimizin yüzde 70’i dijital kanallarımızla banka müşterisi olurken, geride bıraktığımız mart için bu oran yüzde 77’ye ulaştı. Önümüzdeki dönemde bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillenen katma değerli çözümler sunmayı sürdüreceğiz."

Alternatif Bank Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede Bitmeyen Hoş Geldin Faizi