Altındağ Belediyesince depremzedelere barınma ve sıcak yemek desteği sağlanıyor

TAKİP ET

Altındağ Belediyesi Konukevi ve Yaşlılar Evi'ne yerleştirilen depremzedelere belediye desteğini...

Altındağ Belediyesi Konukevi ve Yaşlılar Evi'ne yerleştirilen depremzedelere belediye desteğini sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi ile Doğantepe Mahallesi'nde bulunan Yaşlılar Evi'ne yerleştirilen depremzede vatandaşlarla yakından ilgilenildiği belirtildi.

Belediye Başkanı Asım Balcı'nın ziyaret ettiği depremzede ailelerin yeni evlerine alışmaya çalıştığı ifade edildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Balcı, belediyenin ilk günden bugüne deprem bölgesine destek olmak için seferber olduğunu belirtti.

Balcı, "Yapılan tüm yardımlar bölgedeki hayatı biraz olsun rahatlatıyor, orada kalanların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Depremzede vatandaşlarımıza ilgimizi ve desteğimizi sürdürmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağdurunun olduğunu aktaran Balcı, "Başka şehirlerde yeni bir hayat kurmaya, yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorlar. Altındağ Belediyesi olarak daima yanlarındayız. Bizim evimiz, onların evi." açıklamasında bulundu.

Depremzedelere giyim, gıda, hijyen malzemesi, kömür, barınma ve sıcak yemek desteğinin sağlandığı aktaran Balcı, şunları kaydetti:

"Hasta ve Hasta Yakınları Konukevimiz ile Yaşlılar Evimize yerleştirdiğimiz deprem mağduru vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyorum, kendilerine moral vermeye çalışıyoruz. Burası artık onların evi. Alıştıkları evlerini, düzenlerini sağlayamasak da, biraz olsun yüzlerini güldürebiliyorsak ne mutlu bize."

Altındağ Belediyesi barınma depremzede sıcak yemek