Altındağ Belediyesinden afet bölgesindeki depremzedelere sıcak yemek desteği

TAKİP ET

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Belediyemizin yardım elini 3 ilde, 4 merkezi noktada depremzede kardeşlerimize...

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Belediyemizin yardım elini 3 ilde, 4 merkezi noktada depremzede kardeşlerimize uzattık. Yaklaşık 320 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüz binlerce kişiye ulaştı." ifadelerini kullandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 4 bölgede aşevi kuruldu.

Osmaniye'de Cumhuriyet Meydanı ve Esenevler, Hatay'da Arsuz EXPO Center, Kahramanmaraş'ta ise Piazza AVM yanında açılan aşevlerinden bugüne kadar 320 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunuldu.

Sabahları sıcak çorba dağıtımı da yapılan aşevlerinde depremzedeler gün boyu sıcak çay ve su imkanından faydalanabiliyor.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgedeki yaşamı kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Balcı, bundan sonra da yardımlarını sürdüreceklerini vurguladı. Balcı, "Altındağ Belediyemizin yardım elini 3 ilde, 4 merkezi noktada depremzede kardeşlerimize uzattık. Yaklaşık 320 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Sıcak çorba, çay ve su ikramlarımız ise yüz binlerce kişiye ulaştı." ifadelerini kullandı.






Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Aşevi