Altınordu'da gözler Adanaspor maçında

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de son 3 maçını kayıpsız geçen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Adanaspor karşılaşmasını da kazanmak...

Spor Toto 1. Lig'de son 3 maçını kayıpsız geçen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Adanaspor karşılaşmasını da kazanmak istediklerini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, son 3 maçta aldıkları 9 puanın çok değerli olduğunu belirtti.

Yakaladıkları seriyi Adanaspor karşısında da sürdürmek istediklerini aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

Adanaspor ile oynayacağımız karşılaşma çok önemli. O maçı da kazanmak istiyoruz. Ligin üst sırasındaki takımlar puan kaybetmeye başladı. Ben ligde favori gözüken birçok takımın puan kayıplarına devam edeceğini düşünüyorum. Şu anda biz de iyi çıkış yakalamış takımlardan birisi olarak gözüküyoruz. Oyuncularımızın da performansı ve mücadele gücü çok iyi. Sahada istediğimiz oyunu oynuyoruz. Ligde kolay hiçbir maç yok. Kazanmak için maçlarımıza en iyi şekilde hazırlanacağız.

Öte yandan, Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) 13 ve 14 Yaş Altı Takımı oyuncuları, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İnciraltı Kent Ormanı'ndaki çöpleri topladı.