Altınordu-Eyüpspor maçının ardından

TAKİP ET

Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer: "Böyle oynadığımız müddetçe inşallah biz bu ligde kalacağız diye düşünüyorum" - Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan: "Geride kalan maçları kazanıp hedefe bir an evvel ulaşmak istiyoruz"

Spor Toto 1. Lig'de konuk ettiği Eyüpspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'da teknik direktör Hasan Özer, "Böyle oynadığımız müddetçe inşallah biz bu ligde kalacağız diye düşünüyorum." dedi.

Özer, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, ikinci devredeki oyundan çok memnun olduğunu, ilk 45 dakikalık bölümde savunma anlamında kötü olmamalarına rağmen rakiplerinin iyi mücadele ettiğini dile getirdi.

Geriye düştükten sonra skoru çevirmek için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Özer, şöyle konuştu:

"Bazen şans yanımızda olmayınca, işte direkten dönen toplar, kaçırdığımız pozisyonlar bu önemli maçtan mağlup ayrılmak zorunda kaldık. Tabii lig devam ediyor, Adanaspor karşılaşması hariç 6 maçımız daha var. Perşembe günü Altay deplasmanına gideceğiz, her maç bizim için final. Böyle oynadığımız müddetçe inşallah biz bu ligde kalacağız diye düşünüyorum. Tabii ki risk var. Çünkü rakiplerimiz de güçlü ve bütün maçlar çok riskli. O yüzden bizim daha güvenli olabilmemiz için özellikle içeride oynadığımız maçlarda puan kaybetmememiz lazım. Bugün bir kaza yaşadık. Kaybettik ama bundan sonra daha güvenli olabilmemiz için puanları toplamamız lazım. Ben bu takıma, oyuncularıma güveniyorum. İnşallah o puanları toplayıp ligde kalacağız."


- Zafer Turan: "Berabere de bitebilirdi ama önemli olan 3 puandı"


Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan ise karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Turan, şunları kaydetti:

"Bunu bugün burada bitirmek istiyorduk. Bizim bundan sonra çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Geride kalan maçları kazanıp hedefe bir an evvel ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımız bugün gerçekten çok iyi mücadele etti. 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Rakiplerimiz de bizden önce dinlenerek geliyor. Öyle denk geldi fikstür ama ona rağmen çok iyi mücadele ettik. Bu mücadele gücü bize maçı kazandırdı. Berabere de bitebilirdi ama önemli olan 3 puandı. Çok önemliydi. Bunu kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki süreçte daha çok isteyerek daha çok mücadele ederek mücadele gücümüzü sahaya yansıtarak hedefe ulaşmak istiyoruz."

1. Lig Altınordu Eyüpspor FUTBOL Hasan Özer Zafer Turan