Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu, Cumhuriyet'in 99. yılını kutladı:

TAKİP ET

"Hukukun üstünlüğünü, adaletin vazgeçilmezliğini, hayatın tüm alanlarında ihtiyaç duyduğumuz eşitliği sağlamak için gereken çözüm yollarını, baromuzun öncülüğünde hep beraber bulacağımıza inanıyoruz"

ANKARA Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99'uncu yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, bilimden sanata hayatın her noktasında Cumhuriyete çok şey borçlu oldukları vurgusu yapan Köroğlu, her zaman olduğu gibi gelecekte de sorunlara Cumhuriyetle çözüm bulacaklarından şüphe duymadıklarını belirtti.

Ankara Barosu olarak, gelecek yılı dakika dakika planladıklarını, Cumhuriyetin kazanımlarının yanı sıra geleceğe tuttuğu ışığı vurgulamak istediklerini belirten Köroğlu, sanat, spor, akademik faaliyet, söyleşi, konferans gibi 100 farklı etkinlik planladıklarını bildirdi.

Köroğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Hukukun üstünlüğünü, adaletin vazgeçilmezliğini, hayatın tüm alanlarında ihtiyaç duyduğumuz eşitliği sağlamak için gereken çözüm yollarını, baromuzun öncülüğünde hep beraber bulacağımıza inanıyoruz. Bize güç veren ve tüm çözümleri içerdiğine inandığım Cumhuriyet'in tarafı olduğumu belirterek Cumhuriyetimizin 99. yılını tüm içtenliğimle kutluyorum."

Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu Cumhuriyet'in kuruluşunun 99'uncu yılı