Ankara Büyükşehir Belediyesi, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

TAKİP ET

Başkentliler, yardımlarını, BELKO Soğuk Hava Deposu, 23 noktadaki ANFA şeflikleri ve 6 kent meydanından ilgililere teslim edebilecek - Yardımlar, "Başkent 153" aracılığıyla da vatandaşların evlerinden alınabilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, depremin ardından teyakkuza geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, bölgeye 205 araç ve 469 personel sevk etti.

Ankara İtfaiyesi'nin 48 personel ve 6 aracını Hatay'a gönderen belediye, Araplar Mahallesi'ndeki öğrenci yurdunun kapılarını depremzedelere açtı.

Deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere, ihtiyaç listesi hazırlayarak kampanya başlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yardımları, BELKO Soğuk Hava Deposu, 23 noktadaki ANFA şeflikleri ve 6 kent meydanından teslim alıyor.

Yardımlar ayrıca, "Başkent 153" aracılığıyla vatandaşların evlerinden teslim alınabiliyor.

Depremzedelere destek vermek isteyen Başkentliler, Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla, afet bölgelerine eldiven, mont, bot, bere, kışlık giysi, katalitik, tüp, yatak, battaniye, powerbank, konserve, çocuk bezi, çocuk maması, hijyenik ped ve hijyen malzemesi gibi eşyaları gönderebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi DEPREM Kahramanmaraş yardım kampanyası