Ankara'da üniversite öğrencileri köy okullarını ziyaret ederek, çeşitli etkinlikler düzenliyor

TAKİP ET

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programında...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programında okuyan öğrenciler, "Hayallerimizi Şekillendiriyoruz Projesi" kapsamında köy okullarını ziyaret ederek, öğrencilere yönelik etkinlik düzenleniyor.

Proje koordinatörü Ümmü Gülsüm Öksüz, ilk etkinliği Aşağı Çavundur İlkokulunda gerçekleştirdiklerini belirterek, köy okullarında düzenledikleri etkinliklerle öğrencilerin hem güzel vakit geçirdiğini hem de küçük el işleri ile el becerilerini geliştirdiğini söyledi.

Projelerini destekleyen okul müdürlerine de teşekkür eden Öksüz, "Amacımız çocuklarımızın sosyal anlamda daha fazla etkileşimde bulunmasını sağlamak." dedi.

Aşağı Çavundur İlkokulu Müdürü Zafer Alpaslan Yılmaz ise üniversite öğrencilerinin uyguladığı projenin önemine işaret ederek, öğrencilerin şimdiden üniversite hayali kurmasına da bu projenin büyük katkı sunduğunu ifade etti.

Yılmaz, "Gençler güzel etkinliklerle çocuklarımızın kalplerine, gönüllerine dokunuyor. Kendilerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.


Ankara Çubuk köy okul proje üniversite