Ankara Halk Ekmek Fabrikası "Başkent Mobil Market"lerde et satacak

TAKİP ET

Mobil markete dönüştürülen EGO otobüsü ile 25 ilçede et, kıyma ve tavuk ürünleri şubattan itibaren satışa sunulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Halk Ekmek Fabrikası, EGO otobüsünden dönüştürülen "Başkent Mobil Market" ile et satışı yapacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, özel tasarlanarak mobil markete dönüştürülen otobüsle gelecek aydan itibaren hafta içi 10.00-17.00 arasında şehrin belirlenen semtleriyle 25 ilçenin tamamında yerli besi hayvanlarından temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Et ürünlerinin veteriner hekimler tarafından kontrol edildikten sonra sağlıklı ve güvenilir şekilde vatandaşlara ulaştırılması sağlanacak.

Halk Ekmek, bu süreçte Başkent Market şubelerinde de aynı fiyatlardan kırmızı ve beyaz et satacak.

Uygulamanın, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam etmesi hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, son zamanlarda kırmızı ve beyaz et fiyatlarının artış göstermesi üzerine Ankaralılara destek olmak amacıyla indirimli fiyattan satış yapmayı uygun gördüklerini ifade etti.

Fabrikanın Sorumlu Veteriner Hekimi Mutlu Ergün de üreticiden alınan yerli besi hayvanlarının muayenelerini yaparak, tüketiciyi sağlıklı ve güvenilir et ürünleriyle buluşturduklarını belirtti.

ABB Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Mobil Market et satışı