Ankara Keçiörengücü-Altınordu maçının ardından

TAKİP ET

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz: "Bugün çok coşkulu çok daha üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrılmasını bildik" - Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Rüştü Şalap: "İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve beklemediğimiz bir sonuç oldu"

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Altınordu'yu 4-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrılmasını bildiklerini belirtti.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki devrede iyi oynadıklarını ifade etti.

Maçta çok fazla gol pozisyonu olduğunu dile getiren Yılmaz, "Bugün çok coşkulu çok daha üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrılmasını bildik. Bundan sonraki hedefimiz ilk iki içerisinde yer almak. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını sezon sonunda görürüz." diye konuştu.


- Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Rüştü Şalap da maç genelinde iyi pozisyonlar bulmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "İkinci yarı yediğimiz ikinci golden sonra oyundan koptuk. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve beklemediğimiz bir sonuç oldu. Daha sonraki maçlar için çalışmalarımızı yapacağız. Bu takımı hak ettiği yere, küme düşme hattının üstüne taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Altınordu Ankara Keçiörengücü Çağatay Rüştü Şalap Hamdi Yılmaz Maçın ardından Spor Toto 1. Lig