Ankara Keçiörengücü-Çaykur Rizespor maçının ardından

TAKİP ET

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz: - "İki takım da bugün arzuluydu, galibiyeti istiyordu. Biz daha çok istiyorduk ama bir puanla sahadan ayrıldık" - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: - "Maçın başından sonuna kadar üstün olan, topun ve oyunun hakimi olan takımdık"

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, "İki takım da bugün arzuluydu, galibiyeti istiyordu. Biz daha çok istiyorduk ama bir puanla sahadan ayrıldık." dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir karşılaşma oynadıklarını belirtti.

İkinci yarıda penaltı golüyle öne geçtiklerini hatırlatan Yılmaz, "Oyunun geri kalan kısmında skoru korumak istedik ama olmadı. İki takım da bugün arzuluydu, galibiyeti istiyordu. Biz daha çok istiyorduk ama bir puanla sahadan ayrıldık. İlk iki sıranın içerisinde olup bir üst lige çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Futbolculardan son derece memnunum, bundan sonraki maçlarımızda inşallah hatalarımızı telafi ederek ilerleriz." ifadelerini kullandı.


- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korkmaz: "Oyunun hakimi olan takımdık"


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, zor bir deplasmanda kazanmaya yakın taraf olduklarını ancak 1 puanla sahadan ayrıldıklarını dile getirdi.

Rakibin kontra ataklarla skor bulmaya çalıştığını vurgulayan Korkmaz, "Maçın başından sonuna kadar üstün olan, topun ve oyunun hakimi olan takımdık. Penaltı harici pozisyon vermedik. Çok pozisyona girdik. Oyundan da oyunculardan da memnunum. Tek bir mevkide eksiğimiz kaldı. Transferde onu da tamamladığımız zaman herkes farklı bir Çaykur Rizespor görecek. Yeni gelen transferler takıma çabuk uyum sağladı ve iyi oynadı. Önümüzdeki 17 maçı kazanabilecek güçteyiz." değerlendirmesinde bulundu.

 Spor Toto 1. Lig 20. hafta Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz FUTBOL