Ankara Keçiörengücü-Göztepe maçının ardından

TAKİP ET

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz: "Bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah play-off'un içinde olacağız" - Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu: "Mücadeleyi bırakmadık ve maçı 3-2 kazandık. Ankara Keçiörengücü önemli bir takım ama biz şanlı Göztepe'yiz. Taraftarımızla İzmir'e 3 puanla dönüyoruz"

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Göztepe'ye 3-2 yenilen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, "İnşallah play-off'un içinde olacağız." dedi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ankara'da kritik bir müsabakada Göztepe ile karşılaştıklarını dile getirdi.

Göztepe'ye yenilerek sahalarından puansız ayrıldıklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"İlk yarı kötü başladık. Gol olduktan sonra ikinci golü yememek için birtakım değişiklikler yaptık. Oyunda sistem değişikliğine gittik. 2-2'yi yakaladıktan sonra tam hücum üstünlüğünü aldığımız bir dönemde üçüncü golü yedik. Play-off şansımızı hala devam ettiriyoruz. Bugün yenmiş olsaydık play-off'ta bir adım öne geçmiş olacaktık. Bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah play-off'un içinde olacağız."


- Göztepe cephesi


Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu da Ankara'da çok önemli ve kritik bir maça çıktıklarını ifade etti.

Futbolcularıyla gurur duyduklarını aktaran Özkayımoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Muhteşem bir taraftarımız var. Onlar bizden vazgeçmiyor, bizim futbolcularımız da sahada vazgeçmiyor. Mücadeleyi bırakmadık ve maçı 3-2 kazandık. Ankara Keçiörengücü önemli bir takım ama biz şanlı Göztepe'yiz. Taraftarımızla İzmir'e 3 puanla dönüyoruz. Şu an ligde 6. sıradayız. Bu bizim için mutluluk verici."

 Ankara Keçiörengücü FUTBOL Göztepe Maçın ardından Spor Toto 1. Lig