Ankara kulüplerinden, Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajı

TAKİP ET

Başkent kulüpleri MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü ve Ankaraspor, Kahramanmaraş merkezli depremde...

Başkent kulüpleri MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü ve Ankaraspor, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nden yapılan paylaşımda "Başımız sağ olsun! Ahmet Eyüp Türkaslan’a Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Yeni Malatyaspor'la aynı ligde mücadele eden Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü de sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı paylaştı.

Ahmet Eyüp Türkaslan'ın 4 sezon formasını giydiği TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor ise paylaşımında, "Başımız sağ olsun! Yeni Malatyaspor forması giyen eski futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ın meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Ahmet Eyüp Türkaslan Ankara Keçiörengücü Ankaraspor başkent FUTBOL Gençlerbirliği MKE Ankaragücü SÜPERLİG Yeni Malatyaspor