Ankara Üniversitesinde "Çevre ve Teknoloji Şenliği" düzenlendi

TAKİP ET

Ankara Üniversitesinde "Çevre ve Teknoloji Şenliği" düzenlendi.Çevrenin korunmasına yönelik farkındalık oluşturulması...

Ankara Üniversitesinde "Çevre ve Teknoloji Şenliği" düzenlendi.

Çevrenin korunmasına yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla üniversitenin Beşevler yerleşkesindeki Güneş Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte çevre ve teknoloji konularında öğrenci stantları açıldı.

Şenlikte, Ankara Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü, Fizget Topluluğu, Genç Tema Topluluğu, Biyoçeşitlilik Topluluğu ve Su Altı ve Çevre Topluluğundan öğrenciler çeşitli projeler hakkında bilgiler verdi.

Etkinlikte söz alan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye’nin en güzel ve öğrencilere doğa ile iç içe olma imkanı sunan yerleşkelerine sahip olduklarını belirtti.

Tüm dünyada çevre ve iklim konusunda bilinç oluşturmayı amaçlayan "Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında şenliği düzenlediklerini ifade eden Ünüvar, ​​​​​​​"Çok yetenekli bir öğrenci grubuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Öğrencilerimiz ekolojik ve teknolojik konularda gereken bilinç ve donanıma sahipler. Bu alanlardaki platformlarda da bizleri başarılı bir şekilde temsil etmeyi inşallah sürdürecekler. Tüm alanlarda onların yanlarında olmayı ve desteklemeyi sürdüreceğiz." dedi.

Sportif etkinliklerin ve DJ performansının gerçekleştirildiği etkinlikte, şarkıcı Rana Türkyılmaz da konser verdi.

- Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar Ankara Üniversitesi Çevre ve Teknoloji Etkinliği Rana Türkyılmaz