Ankara Valisi Şahin, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

TAKİP ET

Ankara Valisi Vasip Şahin, Altındağ ilçesindeki Yeni Turan İlkokulu'nda sınıfları tek tek gezerek öğrencilere...

Ankara Valisi Vasip Şahin, Altındağ ilçesindeki Yeni Turan İlkokulu'nda sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini verdi.

Yeni Turan İlkokulu'ndaki öğrencilerin karne töreninde önce ilkokul öğrencilerinden oluşan folklor ekibi halk oyunları gösterisi sundu.

Ankara Valisi Vasip Şahin, okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerin ardından beraberindekilerle gezdiği sınıflarda karnelerini verdiği öğrencilere, kitap ve boyama seti de hediye etti.

Şahin, 2022-2023 eğitim öğretim yılının son gününü karnelerini dağıttığı öğrencilerle geçirdiğini belirtti.

İl genelinde karnelerini alan öğrencileri kutlayan, öğretmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür eden Şahin, "Velilerimize de çocuklarının daha iyi yetişmesi ve kurdukları işbirliği için özellikle her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız yazın hem dinlenecekler hem de zevklerine ve arzularına göre seçtikleri kitapları okuyacaklar. Her bir karne ile birlikte kendilerine birer kitap verdik. Tabii okuyacakları kitaplar bunlardan ibaret değil. Bizim okul kütüphanelerimiz ve ilçe kütüphanelerimiz çocuklarımızın her zaman hizmetine hazır. Onlar, oradan da istifade ederek istedikleri kitaplara ulaşabileceklerdir." diye konuştu.

Karne dağıtım törenine, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım da katıldı.

Altındağ Ankara Valisi Vasip Şahin ilkokul karne Yeni Turan ilkokulu