ASO 1. OSB'de Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna pedal çevrildi

TAKİP ET

Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde (ASO 1. OSB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri...

Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde (ASO 1. OSB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 Bisiklet ile Pedal Çeviriyoruz" etkinliği yapıldı.

OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı yaş gruplarından öğrenciler başta olmak üzere, sanayiciler ve bölgede faaliyet gösteren işletmelerin çalışanlarının da yer aldığı etkinlikte 100 kişi, Cumhuriyetin 100.yılı onuruna pedal çevirdi.

Bölgedeki bazı firmaların ürettikleri araçlarla konvoy oluşturulan kutlamalarda, Ankara seğmenlerinin ve zeybek grubunun gösterileri ilgiyle izlendi.

ASO 1.OSB Başkan Vekili Namık Kodaman, konuşmasında, "ASO 1.OSB olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladığımız bu özel günde, geçmişten aldığımız güçle geleceğe yürüyoruz. Cumhuriyetimizin aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerlemesi dileğiyle, gençlerimize başarılı, mutlu, huzurlu nice yüz yıllar devredeceğimize hiç şüphemiz yok. Genç neslin de ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağına olan inancımız sonsuzdur." ifadesini kullandı.

Etkinlik kapsamında Cumhuriyet yürüyüşü de gerçekleştirildi.




ASO 1. OSB Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama