ASO Başkanı Ardıç, 2. OSB'deki başkanlık görevini Mete Çağlayan'a devretti

TAKİP ET

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Seyit Ardıç, ASO 2. OSB'deki başkanlık görevini Oda...

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Seyit Ardıç, ASO 2. OSB'deki başkanlık görevini Oda Başkan Yardımcısı Mete Çağlayan'a devretti.

ASO'dan yapılan açıklamaya göre, Aralık 2022'de gerçekleştirilen ASO seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ardıç, 12 yıldır başkanlığını sürdürdüğü ASO 2. OSB'deki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini törenle Çağlayan'a bıraktı.

Törendeki konuşan Ardıç, zor bir zaman da göreve geldiklerini ve bütün mesailerini bölgenin gelişmesi için harcadıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk gün karar verip, önceliklerimizi belirledik ve güzel bir organize sanayi bölgesi (OSB) yarattık. ASO Başkanı olarak Ankara'daki bütün OSB'lerin başkanı olacağım. Hepsine, aynı, eşit mesafede yatırım odaklı, iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğim." ifadesini kullandı.

ASO 2. OSB'nin yeni Başkanı Çağlayan da "Başkanımızın yaptığı işler hiç küçümsenemez. Gerçekten çok başarılı on iki yıl geçirdik. Bu bayrağı taşımak kolay değil ama inşallah yeni yönetimle yine hep beraber bu işin altından kalkacağız ve örnek bir organize olma noktasında da hızla devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Ardıç, ASO ile Kahramankazan Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KASİAD) ortaklaşa düzenlediği "Sanayicilerle Değerlendirme Toplantısı"nda da yer aldı.

Ardıç, buradaki konuşmasında, üretebilme kabiliyetinin Ankara'nın her bir bölgesine yayılması açısından yerel yönetimlerin önemine dikkati çekti.

Toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve KASİAD Başkanı Ökkeş Sultanoğlu da katıldı.

ASO Başkanlık devir Seyit Ardıç tören