ASO Başkanı Ardıç, ASO Teknik Koleji öğrencileriyle bir araya geldi:

TAKİP ET

"Gençlerine önem verip, onların iyi yetişmelerini temin eden toplumlar, geleceğe daha güvenle bakarlar"

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknik Koleji tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde öğrencilerle buluştu.

ASO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ASO 1. OSB Konferans Salonu'ndaki etkinlikte konuşan Ardıç, genç nüfusun bir ülkenin en büyük zenginliği olduğunu belirtti.

Gençliği bir toplumun ümidi, geleceği ve kıvancı olarak niteleyen Ardıç, "Gençlerine önem verip, onların iyi yetişmelerini temin eden toplumlar, geleceğe daha güvenle bakarlar. Toplumun yükselişi ve gelişimi, parlak ve taze zihinlerin geniş hayallerine ve tutkularına bağlıdır. Bu parlak zihinler, yaşadığımız çağın sahipleri olan gençlerdir." ifadelerini kullandı.

Artık iş dünyasının eline çekici, eğeyi, testereyi alıp iş yapan insanlara değil, problemi gören, teşhis eden ve çözen insanlara ihtiyacı bulunduğunu kaydeden Ardıç, "ASO Teknik Kolejinde hedefimiz, sağlam bir akademik eğitimle beraber, ülkemizin geleceğine yöne verecek gençler yetiştirmek." değerlendirmesinde bulundu.

Etkinliğe Ardıç'ın yanı sıra ASO 1.OSB Başkan Vekili Namık Kodaman, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, ASO Eğitim Vakfı üyeleri, ASO Teknik Koleji yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ASO ASO Teknik Koleji kariyer günleri