"Asrın felaketi" bölgesine Çubuk'tan yardım gönderiliyor

TAKİP ET

Asrın felaketi" olarak nitelenen; Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen deprem bölgesine...

Asrın felaketi" olarak nitelenen; Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen deprem bölgesine Çubuk ilçesinden 39 araçlık insani yardım malzemesi gönderildi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yaptığı açıklamada, "Çubuk Yardım Eli Platformu" tarafından toplanan yardım malzemelerinin Esenlik Hayır Çarşısı'nda tanzim edildikten sonra tırlara yüklendiğini söyledi.

İlçede herkesin deprem bölgesi için seferber olduğunu ifade eden Demirbaş, "İlçedeki herkes maddi veya manevi olarak yardım etmek için yarışıyor. İlçemizden bugüne kadar 39 araçlık insani yardım malzemesini bölgeye gönderdik. Belediyemizden teknik ekiple birlikte iş makinaları, su tankeri, çekici gibi araçları da bölgeye gönderdik. Bunun yanında gönüllülerimizden oluşan ekiplerde bölgede arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Allah hepsinden razı olsun." dedi.


Ankara Çubuk Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş Çubuk Belediyesi Çubuk Yardım Eli Platformu DEPREM Esenlik Hayır Çarşısı yardım