ATO üyesi fırıncılardan ramazanda "azami dayanışma"

TAKİP ET

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "ATO üyesi fırıncıların ramazan pidesi azami fiyatını 9 lira olarak uygulama kararı çok anlamlı olmuştur"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO üyesi fırıncıların, en fazla depremzedenin misafir edildiği Ankara'da fiyatı 10 lira olarak belirlenen 300 gramlık ramazan pidesini, 9 liradan satma kararının çok anlamlı olduğunu bildirdi.

Baran, yazılı açıklamasında, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma yol açan depremin yaralarının sarılmaya başlandığını, bu sürecin tamamlanması için birlik ve beraberlik ikliminin koruması gerektiğini ve ramazanın bu açıdan bir fırsat olduğunu vurguladı.

Ankara Ticaret Odasının 16 No'lu Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesinin dayanışma hassasiyetiyle, Ankara'da azami fiyatı 10 lira olarak belirlenen 300 gramlık ramazan pidesinin 9 liraya satılması kararı aldığını bildiren Baran, ATO üyesi fırıncıların, ramazanın manevi iklimine uygun kararla, birlik ve beraberliğin anlamlı bir örneğini sergilediğini aktardı. Baran şunları kaydetti:

"11 ilimizde yıkıma yol açan bu depremin etkilerini en aza indirmenin ve hafifletmenin yolu birlik ve beraberliği güçlendirmek ve bu açıdan her fırsatı değerlendirmektir. Başkentimiz en fazla depremzede misafir eden il durumunda. Bu süreçte ATO üyesi fırıncıların ramazan pidesi azami fiyatını 9 lira olarak uygulama kararı çok anlamlı olmuştur. Konuyla ilgili ATO Meclisimizde de karar alacağız. 7’den 70’e herkes için bereketin simgesi haline gelen ramazan pidesi, bu yıl rahmet ikliminin yayılmasına da vesile olsun."

Ankara Ticaret Odası depremzede Gürsel Baran PİDE