AXA Sigorta, AYA ile geleceğin sigorta profesyonellerini yetiştiriyor

TAKİP ET

AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken - "AXA Yetkinlik Akademisi ile amacımız gelişimini sahiplenen çalışanlarla sürekli öğrenen ve yaratan kültürümüzü desteklemektir"

Geleneksel öğrenme yöntemleri yerine deneyimleyerek öğrenme fırsatlarına odaklanan AXA Sigorta, AXA Yetkinlik Akademisi (AYA) ile 5 farklı kampüsü ve yapay zeka ile desteklenen kişiselleştirilmiş platformu sayesinde yeni bir gelişim yolculuğu sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sektörün en iyi akademisi olma vizyonuyla yola çıkan AYA ile geleceğin sigorta profesyonellerini yetiştirmenin yanı sıra bugünün ve geleceğin liderlerini geliştirmeyi de amaçlanıyor. AXA Sigorta Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen tanıtımda AYA ile tanışan AXA'lılar, birbirinden farklı deneyim atölyeleriyle keyifli anlar yaşadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken, iş dünyasının değişen dinamikleri doğrultusunda kariyer gelişimine odaklanan bir şirket olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak, marka amacımızın çok net bir şekilde işaret ettiği üzere, sigortacılık insan odaklı bir iştir. Bu nedenle biz de her zaman insanı merkeze alan bir yaklaşımla 'Önce Çalışan' diyor, bir yandan dijitalleşmenin hızlanmasıyla hayatımıza giren yeniliklere ayak uyduruyor diğer yandan geleceğin beklenti ve ihtiyaçlarına hazırlanarak sürdürülebilir gelişim ve büyüme stratejimizi hayata geçirmek adına çalışıyoruz. AXA Yetkinlik Akademisi AYA ile amacımız gelişimini sahiplenen çalışanlarla sürekli öğrenen ve yaratan kültürümüzü desteklemektir." ifadelerini kullandı.

AXA Sigorta İnsan Kaynakları Başkanı Zeynep Ergenç ise AYA hakkında görüşlerini şu şekilde ifade etti:

"Akademi üzerine çalışmalarımızı sürdürürken uzayın kelime anlamından çok etkilendik. Çünkü uzay sonsuz bir genişlik demektir. Öğrenmenin ve gelişmenin de sonsuz olmasından dolayı uzay bize bu anlamda çok ilham verdi diyebiliriz. Diğer yandan kariyer planlaması ve bireysel gelişim hiçbir kuruma ya da bireye emanet edilemeyecek kadar değerli bir şey. İşte tam da bu nedenle AYA'nın markalaştırmasında geleceği ve gelişimin sonsuzluğunu işaret etmek adına roketi, sahiplenmenin önemini vurgulamak için de avuç içini yani ayayı kullanarak sonsuzluk senin elinde, 'Gelecek Senin Elinde' dedik. Bugünün ve geleceğin beklenti ve ihtiyaçlarına göre şekillenen ve her parmağın farklı bir renkle 5 farklı kampüsü işaret ettiği AXA Yetkinlik Akademisi'ni yapay zeka entegrasyonu sayesinde AXAlılar'ın gelişimini ve tercihlerini takip eden, ihtiyaç duydukları kaynaklara daha kolay erişmelerini amaçlayan bir platformla da destekliyoruz." açıklamasında bulundu.

AXA Sigorta AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken