Aytemiz, bayramda seyahat edeceklere yakıt ve alışverişte avantaj sağlıyor

TAKİP ET

Aytemiz, Ramazan Bayramı'nda seyahat edecek sürücülere "Şaşırtan Ürün ve Hizmetleri" ile birlikte avantajlı ve...

Aytemiz, Ramazan Bayramı'nda seyahat edecek sürücülere "Şaşırtan Ürün ve Hizmetleri" ile birlikte avantajlı ve güzel fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bayram yolculuğuna çıkan sürücüler, Aytemiz'in Self Servis konsepti sayesinde akaryakıt dolumlarını kendi kendilerine, sıra beklemeden, hızlıca ve avantajlı fiyatlarla yapabiliyor.

Self servis hizmetiyle akaryakıt alışverişi sayesinde bütçesine önem veren sürücüler, her depoda 30 liraya varan avantaj sağlıyor.

Böylece Ramazan Bayramı'nda seyahat edecek sürücüler, benzin ya da motorin alımlarında "Aytemiz Self Servis" hizmetini kullanarak hem depolarını avantajlı dolduruyor hem de zamandan tasarruf ediyor. Kredi kartı ya da nakit ödeme alternatiflerini de sunan Self Servis konsepti, özellikle seyahat bütçelerine katkı sağlıyor.

Öte yandan Aytemiz, yeni ve modern market konsepti ON 7/24 Market ve daha birçok hizmetiyle istasyonlarını yalnızca bir akaryakıt noktası olmaktan çıkartıp seyahatlere konfor katacak tüm unsurları barındıran önemli bir mola noktası olarak da konumlandırıyor.

Bayram tatilinde yolculuğa çıkan sürücüler, Self Servis hizmetiyle yakıtlarını kendi kendilerine avantajlı ve hızlı bir şekilde alırken ON 7/24 marketlerde lezzetli sıcak fırın ürünleri, taze soğuk sandviçler ile İtalyan lezzeti illy çekirdek kahve sayesinde de molalarına keyif katabilecek.







aytemiz bayram ON 7/24 Market