Bağcılar Belediyesi ekipleri, Manavgat'ta yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor

TAKİP ET

ağcılar Belediyesi, Manavgat'ta can ve mal kaybına yol açan yangına müdahale etmek ve yaraları sarmak için bölgeye sevk ettiği 16 personel ve 5...

ağcılar Belediyesi, Manavgat'ta can ve mal kaybına yol açan yangına müdahale etmek ve yaraları sarmak için bölgeye sevk ettiği 16 personel ve 5 su tankeriyle yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangını Bağcılar Belediyesini de harekete geçirdi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine destek vermek için 1 koordinatör, 1 şef, 5 şoför ve 9 işçinin yer aldığı 16 kişilik özel ekip oluşturuldu. Çevre Koruma Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yer alan 5 su tankeri de hazırlandı.

Hızlı bir şekilde yola çıkan ve kısa sürede yangının yaşandığı bölgeye ulaşan ekipler, yangını söndürmek için 24 saat esasıyla var güçleriyle çalışmaya başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu memleketin herkesin olduğunu ve yaşanan bu acı durum karşısında sessiz kalamadıklarını belirtti.

Çağırıcı, Yangınlar içimizi çok acıttı. Her bir canlı için, yanan ağaçlarımız için evsiz kalan yaşam tehlikesi altında gözyaşı döken her bir canımız için ilk günden beri ciğerimiz yanıyor. Gün birlik olma günü. Oradaki yaralara merhem olmak ve vatandaşlarımıza omuz vermek için yanlarındayız. ifadelerini kullandı.

5 su tankeri ve 16 personeli ile Manavgat'ta yangın söndürme çalışmalarına destek olduklarını aktaran Çağırıcı, yangınla mücadele eden tüm ekiplere ve bölgedeki mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi.