Bağcılar'da engellilerin saçını kesen 25 kuaför yarıştı

TAKİP ET

Yarışmada, engelli bireylerin saç kesimini ve tasarımını yapan yarışmacılar arasından Ömer Faruk Yandım birinci, Samet Davani ikinci, Ali Kip ise üçüncü oldu

Bağcılar Belediyesinin düzenlediği etkinlikte engelli bireylerin saç kesimi ve tasarımını yapan 25 kuaför dereceye girmek için yarıştı.

Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte, daha önceki yarışmalarda dünya çapında çeşitli dereceler alan kuaförler yarıştı.

Engelli bireylerin saç kesimini ve tasarımını yapan toplam 25 yarışmacı jüri tarafından değerlendirildi.

Yarışmada, Ömer Faruk Yandım birinci, Samet Davani ikinci, Ali Kip ise üçüncü seçildi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, etkinlikte dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

- "25 engelli bireyimizin saç tasarımlarını arkadaşlarımız yaptı"

Özdemir, yaptığı konuşmada, yarışmaya yurt içi ve dışından vatandaşların katıldığını söyledi.

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bu hafta dolu dolu programlar gerçekleştirdiklerini belirten Özdemir, "Bunlardan bir tanesi de bugün gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik oldu. 25 engelli bireyimizin saç tasarımlarını arkadaşlarımız yaptı. Bu program dolayısıyla biz engelli vatandaşlarımızın hem kişisel hem de toplumsal haklarını gündeme taşıma adına, onların bundan sonraki süreçte daha da rahat bir şekilde ömürlerini sürebilmeleri adına vermiş olduğumuz mücadelenin bir fotoğrafını da sergilemek istedik." diye konuştu.

Özdemir, etkinliğin düzenlendiği Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda engelli bireylerin evlerinden çıkıp sosyal hayata katılmaları ve öncü bireyler olmaları için önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Program, fotoğraf çekimiyle sona erdi.


"Dünya Engelliler Günü" Abdullah Özdemir Bağcılar Belediyesi Kuaför yarışma