Bakan Kasapoğlu, Zeytinburnu Spor Merkezi'nin temel atma törenine katıldı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Biz hizmet siyasetinin, eser siyasetinin temsilcileriyiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başlatmış olduğu spor devrimini, bugün hem Gençlik ve Spor Bakanlığı hem de belediyeler olarak daha yukarı taşıma gayreti içerisindeyiz"

İSTANBUL Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Zeytinburnu Spor Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.

Gökalp Mahallesi'ndeki merkezin temel atma töreninde, Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile protokol üyeleri de yer aldı.

Törende konuşan Bakan Kasapoğlu, merkezin, Zeytinburnu başta olmak üzere ülke için hayırlı olmasını dileyerek, "Biz hizmet siyasetinin, eser siyasetinin temsilcileriyiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başlatmış olduğu spor devrimini, bugün hem Gençlik ve Spor Bakanlığı hem de belediyeler olarak el ele verip, daha yukarı taşıma gayreti içerisindeyiz. Zeytinburnu'nun en merkezi noktalarından birisinde, içerisinde birçok branşın yapılacağı bir merkezin temel atma töreninde bir aradayız. İçerisinde Aile Sağlığı Merkezi'nin de yer alacak olması da önemli." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, son 21 yılda Türkiye'nin her anlamda bir devrim yaşadığını dile getirerek, "Geçtiğimiz günlerde iktidara gelişimizin yıl dönümünü kutladık. 3 Kasım 2002'de 'Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın.' demiştik. İşte o ışık, o günden beri Türkiye'yi ışıl ışıl aydınlatıyor. Işığının gücü her geçen gün, bu aziz milletin desteğiyle, rabbimizin inayetiyle artıyor. Ülkemizi, bölgemizi, insanlığı aydınlatıyor bu ışık. İnşallah bu ışığın gücünü, yine 2023'te demokrasinin, adaletin, kalkınmanın mesajı olarak hep birlikte tüm dünyaya haykıracağız." diye konuştu.

Zeytinburnu'nda önemli tesisler ve yurtlar yapıldığını anlatan Kasapoğlu, gençlerin gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, "Gençleri ötekileştiren, gençlerin önüne engeller koyan, gençlerini küçük gören siyaset ve hizmet anlayışı artık çok geride kalmıştır. Artık Türkiye'de gençleriyle birlikte yol yürüyen, gençlerine güvenen, inanan ve onları baş tacı kılan siyaset anlayışı vardır. Gençlerimiz bizim en büyük umudumuz. Bugün burada hayırlısıyla temelini atacağımız bir proje var. Bu projenin en hızlı zamanda tamamlanmasını, en kısa sürede aziz milletimize hizmet vermeye başlamasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, gençler ve kadınlar başta olmak üzere herkesin yararlanacağı tesiste, fitness, cimnastik, masa tenisi, okçuluk, pilates, tekvando ve karate gibi branşlarda hizmet verileceğini söyledi.

Zemin katında Aile Sağlığı Merkezi'nin yer alacağı tesisi 2023 yılının sonunda tamamlamayı planladıklarını dile getiren Arısoy, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Zeytinburnu Spor Merkezi