Bakırköy Adliyesinde deprem bölgesi için kan bağışı seferberliği

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından oluşabilecek ihtiyacı karşılamak için düzenlenen kan bağışı kampanyasına...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından oluşabilecek ihtiyacı karşılamak için düzenlenen kan bağışı kampanyasına Bakırköy Adliyesi personeli, avukatlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bakırköy Adliyesindeki atrium alanına, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen kampanya kapsamında, Türk Kızılay tarafından kan verme noktası kuruldu.

Kan verme noktasına gelen adliye çalışanları, avukatlar ve vatandaşlar, kuyruk oluşturdu. Öncelikle bağış için form doldurulurken uygun şartları taşıyanlar, sedyelere alınıp kanlarını verdi.

Kan bağışında bulunan Hüseyin Bozkurt, yaşanan depremlerden dolayı üzgün olduğunu belirterek, "Yüreğimiz çok yanıyor. Bir şeyler yapmak istiyoruz, yardımlar gönderiyoruz. Ayrıca kan bağışında da bulunmak istedim." dedi.

Adliye personeli Ruşhan Albayrak da depremzedelerin yaralarına merhem olmak ve sağlıklarına kavuşmaları için kan bağışında bulunduğunu söyledi.

Avukat Berke Okyay Keşkekler, insanları gerek adliyelerde gerekse Kızılayın kan bağışı noktalarında kan vermeye davet etti.

Adliyedeki kan verme noktası saat 17.00'ye kadar açık olacak.



Bakırköy Adliyesi kan bağışı kampanyası Türk Kızılayı