Başkan tezgahtar olsa firma batırır! Bir iletişim kazası daha: Yer, Kocasinan

TAKİP ET

Kocasinan Belediyesinden bir PR çalışması kazası daha. Görüntüyü ilk kez görenlerin yorumu: Başkan tezgahtar olsa firma batırır.

Kayseri Belediyeleri fakir ve muhtaçlara yaptığı yardımlar ve PR çalışmaları ile öne geçmeye çalışırken yeni bir iletişim kazası daha geldi.

Kocasinan Belediyesi tarafından servis edilen haberi görenler gözlerine inanamadı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın Zümrüt Mahallesi’ndeki Sosyal Market ile Yeşil Mahalle’deki İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezinde çekildiği öğrenilen görüntülerde 17-18 yaşlarında ki bir gence 3-5 yaşındaki çocuk kıyafet göstermesi ve gencin yüzündeki şaşkınlık Kocasinan Belediyesi tarafından gönderilen fotoğrafa yansıdı.



Kocasinan Belediyesi pandemi döneminde yine vatandaşlara çocuk mamaları konusunda yardımda bulunmaya çalışmış, ihtiyaç sahibi ailelere gönderilen mamaların son kullanma tarihine 1-2 gün kaldığı vatandaş kamerasına yansımış o dönem sosyal medyada gündem olmuştu.

Yine Ramazan Ayında vatandaşa yardım adı altında, vatandaşların TC Kimlik numarası, telefon gibi bilgileri çekilen reklam filmine yansımıştı.

Kocasinan Belediyesinde sosyal yardım skandalı! Yardım alan vatandaşları ifşa ettiler

Kayseri Kocasinan Belediyesi Kocasinan Belediyesi iletişim kazası Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Kocasinan Yardım