Başkentte, mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarına ilişkin 5 zanlı tutuklandı

TAKİP ET

Ankara / Ankara'da yakarak mala zarar verme ve silahla kasten yaralama suçlarına ilişkin 5 şüpheli tutuklandı.

Ankara Haberleri : Ankara'da yakarak mala zarar verme ve silahla kasten yaralama suçlarına ilişkin 5 şüpheli tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında, yeni nesil suç örgütleriyle irtibatlı oldukları ve son 1 hafta içerisinde Yakarak mala zarar verme ve silahla kasten yaralama suçlarını gerçekleştiren 5 şüpheli tespit edildi.

Bu kapsamda, Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilerek, şüphelilerin tamamı tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Tutuklama talebiyle sevk edilen 5 şüphelinin tutuklanmasına karar verilirken, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle devam ettiği bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Ankara İl Emniyet Müdürlüğü silahla kasten yaralama Yakarak mala zarar verme yeni nesil suç örgütleri