BBP, deprem yardımları için bölgede çalışmalara başladı

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) genel başkan yardımcılarının, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım...

Büyük Birlik Partisi (BBP) genel başkan yardımcılarının, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım çalışmalarını organize etmek için bölgede çalışmalara başladığı belirtildi.

BBP'den yapılan açıklamada, Alperen Ocakları Vakfı bünyesindeki ALPKURT timlerinin bölgeye intikal etmesinin ardından bölgede yardım çalışmalarını organize etmek için de depremden etkilenen 10 şehre genel başkan yardımcılarının başkanlığında oluşturulan heyetlerin gönderildiği kaydedildi.

Genel başkan yardımcılarının, bulundukları bölgelerde il ve ilçe teşkilatları ile koordinasyonu sağlayarak, çalışmaları yürüttüğü bildirildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bölgede görevlendirilen heyetlerin, sahadan alınan bilgiler doğrultusunda parti tarafından başlatılan ayni ve nakdi yardımların depremzedelere ulaştırılması konusunda yoğun çalışma yürüteceklerini aktardı.

Destici, "Bir taraftan arama kurtarma ekipleri cansiparane çalışırken, diğer taraftan da gıdadan barınmaya, enerjiye pek çok konuda da büyük bir çaba ve gayret var. Türkiye seferber olmuş durumda." ifadesini kullandı.

Parti genel merkezinde deprem koordinasyon ve yardımlaşma merkezi, 10 ilde de merkez oluşturulduğunu vurgulayan Destici, merkezlerden gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Mustafa Destici Kahramanmaraş merkezli depremler