Besa Holding, "The Bo Vera" projesinde yeni etap satışına başlıyor

TAKİP ET

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci: - "Bu yatırımda sadece lüks değil, aynı zamanda sürdürülebilir kusursuz bir yaşamı da ön planda tutuyoruz"

Besa Holding, "The Bo Viera"nın yeni etabına özel bir kampanya başlattı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre proje, toplamda 300 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirildi. Projeyle, Bodrum Gündoğan'da 1.2 kilometrelik sahil şeridi, 76 villa, 234 rezidans ve The Bo Vue Curio Collection by Hilton Hotel'le bölgede yaşam alanı olmayı hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, projenin doğaya uyumlu mimari yapısı, bölgenin ünlü turkuaz denizi ve eşsiz plajlarıyla öne çıktığını belirterek, yeni etaba özel başlattıkları yüzde 25 peşin 12 aya varan taksit kampanyasıyla projeyi daha erişebilir hale getirdiklerini ifade etti.

Proje bünyesindeki otelle sadece tatil beldesi olmanın ötesine geçip estetik ve lüksü bir araya getiren yaşam alanı sunduklarını kaydeden Bezci, "Bu yatırımda sadece lüks değil, aynı zamanda sürdürülebilir kusursuz bir yaşamı da ön planda tutuyoruz. Besa olarak, yeni etaba özel olarak başlattığımız bu özel kampanyada hemen tapu sahibi olma imkanı da sunuyoruz. Bu kampanya, yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat barındırıyor. Ödeme koşullarının sektörde yeni bir ivme yaratacağına inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

Besa Holding BESA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci Bodrum The Bo Vera