Beypazarı Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti

TAKİP ET

ANKARA Beypazarı Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, okul ziyaretleri kapsamında Eti Soda AŞ Özel Eğitim Uygulama...

ANKARA Beypazarı Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, okul ziyaretleri kapsamında Eti Soda AŞ Özel Eğitim Uygulama Okulu (1, 2 ve 3. kademe) ziyaret etti.

Yılmaz, Şube Müdürü Selahattin Sütbaş ile gerçekleştirdiği ziyarette, AA muhabirine, Beypazarı'ndaki tüm okullarda 10 bin 500 öğrenciye 800 dolayında öğretmenle eğitim verdiklerini söyledi.

Her gün okulları gezdiğini ve okul müdürlerinden bilgi aldığını anlatan Yılmaz, "Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geliyorum. Bizlerden bir istekleri olup olmadığını soruyorum." dedi.

Yılmaz, devlet okulu olarak ilçede 11 ilkokul, 6 ortaokul, 8 lise, 3 özel okul olmak üzere toplam 28 eğitim kurumu bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Okullarımızda geleceğimizin doktorunu, mühendisini, avukatını yetiştirmeye çalışarak o şekilde eğitim veriyoruz. Beypazarı olarak eğitimdeki yerimiz çok şükür iyi. Okullarımızın fiziki durumları da iyi. Öğretmen, öğrenci, veli ilişkisini korumaya, sürdürmeye çalışıyoruz. Bu anlamda da velilerin çocuklarıyla yakından ilgilenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Eğitimde sadece öğretmene görev düşmüyor. Aileye de büyük görevler düşüyor. Bunu her defasında velilerimize anlatıyoruz."


BEYPAZARI Beypazarı Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz